Υποστήριξη της υποψηφιότητας του Χάρη Καστανίδη

Υποστήριξη της υποψηφιότητας του Χάρη Καστανίδη

Θέλουμε τη χώρα μας καλύτερη, με περισσότερη πρόοδο και κοινωνική δικαιοσύνη, με πιο ουσιαστική τη Δημοκρατία και πιο ευδιάκριτη την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Θέλουμε, γι’ αυτό, να ξαναγίνουν οι ιδέες του δημοκρατικού σοσιαλισμού οι κινητήριες δυνάμεις της κοινωνίας και της πολιτικής και ο πολιτικός φορέας που τις εκπροσωπούσε πάντα, το ΠΑΣΟΚ, να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη δημόσια ζωή, με την ορμή ενός νέου κινήματος αλλαγής που τ’ αλλάζει όλα.

Θέλουμε στην ηγεσία της δημοκρατικής παράταξης έναν άνθρωπο που μπορεί να τα πετύχει, κάποιον που μπορεί να εξασφαλίζει την αυτονομία της πολιτικής έναντι ισχυρών συμφερόντων, συνεπώς, μπορεί και να εξασφαλίζει την αυτόνομη πορεία, την ιδεολογική υπεροχή και τον προοδευτικό χαρακτήρα της παράταξης.

Προτείνουμε τον Χάρη Καστανίδη.

Έχοντας ενημερωθεί σχετικά με το άρθρο 61α του ΕΕ 2016/679 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR): «Το υποκείμενο των δεδομένων έχει συναινέσει στην επεξεργασία του για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς», συναινώ στην αποθήκευση και χρήση των παραπάνω προσωπικών μου δεδομένων. Η συναίνεσή μου μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή μέσω email προς το filoikastanidi@gmail.com.

Advertisement