ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

Εδώ και αρκετό καιρό διακινείται στο διαδίκτυο από διάφορους ανεύθυνους μια δήθεν λίστα της Τραπέζης της Ελλάδος για 174 βουλευτές , που υποτίθεται ότι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό. Παρά την επίσημη διάψευση της Τραπέζης της Ελλάδος στις 13/03/2015 , η αθλιότητα της παραπληροφόρησης συνεχίζεται. Η λίστα αυτή δεν είναι τίποτε άλλο από τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του έτους 2011. Η λίστα αυτή παραποιήθηκε και εμφανίστηκε ψευδώς ως περιέχουσα εμβάσματα στο εξωτερικό, σε ανάρτηση που έγινε πριν από καιρό σε ένα blog από ιδιώτη. Παρότι το blog κατέβασε την ανάρτηση αυτή, διότι αντελήφθη το ατόπημα του ιδιώτη, συνεχίζουν την ανάρτηση στο χάος του διαδικτύου οι παραπληροφορημένοι χρήστες. Παραθέτουμε την επίσημη δήλωση της Τράπεζας της Ελλάδος.

http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Bank/News/PressReleases/DispItem.aspx?Item_ID=4922&List_ID=1af869f3-57fb-4de6-b9ae-bdfd83c66c95&Filter_by=DT

13/03/2015 – Ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος 
Με αφορμή πρόσφατες αναφορές στο Διαδίκτυο και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, ανακοινώνεται ότι ουδεμία κατάσταση (λίστα) έχει εκδοθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος, που να σχετίζεται με εμβάσματα στο εξωτερικό από πολιτικά πρόσωπα. 
Advertisement