Δηλώσεις του Χάρη Καστανίδη σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης

Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Χάρης Καστανίδης, μετά την ανάδειξή του στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

«Εκφράζω τις πιο ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες μου στους πολίτες της χώρας και ειδικότερα στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Είναι ώρα μεγάλης ευθύνης. Να δούμε πού αστοχήσαμε και να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις. Να τα αλλάξουμε όλα, για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που εκ νέου θα εμπιστευθεί η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Κυρίως, να μείνουμε δίπλα στον πολίτη και να τον στηρίξουμε σε κάθε βήμα του στην πορεία που θα πορευθεί.

Είναι ανάγκη να είμαστε και γενναίοι και τολμηροί, γιατί παραδώσαμε μια χώρα που τη μοίρα της την άλλαξε το ΠΑΣΟΚ και θα χρειαστεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, «αν περίμενε τέτοια μεγάλη ήττα και, όταν λέει ότι «θα τα αλλάξουμε όλα», οι πρώτες αλλαγές ποιες θεωρεί ότι θα είναι;», ο κ. Καστανίδης απάντησε:

«Κανένας, όταν μάχεται, δεν περιμένει την ήττα, αλλά πρέπει να την αποδέχεται ως κανόνα της Δημοκρατίας. Θέλω να ευχηθώ, η Νέα Δημοκρατία να δουλέψει για το συμφέρον της χώρας και των πολιτών. Εμείς θα είμαστε από κοντά και θα την παρακολουθούμε με άγρυπνο μάτι. Οι αλλαγές, για τις οποίες μιλάω, αφορούν τα πάντα: πρόσωπα, καταστάσεις, αλλά και επαναθεωρήσεις ιδεών».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s